Word een onafhankelijke leider, klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan met één van onze MBA-programma's aan de Amsterdam Business School. Combineer werk en studie met een van de drie MBA-programma's, elk gericht op verschillende professionele doelen:


De Amsterdam MBA (fulltime of parttime) - voor professionals die willen doorgroeien als leider met een globale- en ondernemersmindset.

MBA in Big Data & Business Analytics (parttime) - voor professionals die beslissingen willen nemen op basis van data en data-intensieve projecten willen aansturen.

MBA in Healthcare Management (parttime) - voor professionals in de gezondheidszorg die hun impact op hun organisatie en het gezondheidssysteem willen vergroten.
Behaal je MBA-titel aan de Amsterdam Business School. Wij behoren tot de top 1% van business schools wereldwijd met een Triple Crown Accreditatie. Volg interactieve colleges van inspirerende docenten met een erkende academische reputatie en praktische ervaring. Ontmoet gemotiveerde medestudenten met unieke professionele ervaringen. Ontwikkel je leiderschapsvaardigheden en maak je MBA-programma op maat met ontwikkelingsplannen, keuzevakken en trainingen. Verbreed je internationale netwerk tijdens onze netwerkactiviteiten. En studeer in Amsterdam; een levendige en multiculturele Europese hub die bekend staat om zijn rijke bedrijfstraditie en ondernemersgeest.
Niveau
Universiteit (wo)
Vorm
Deeltijd
Open dagen
1

Kenmerken

Croho
75017
Vorm
Deeltijd
Niveau
Universiteit (wo)
Mastertitel
Master of Science

Beoordeling Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam

Sfeer
8,3
Inhoud
7,4
Algemene vaardigheden
7,8
Wetenschappelijke vaardigheden wo
Geen gegevens bekend
Docenten
7,8
Studiebegeleiding
7,1
Toetsing beoordeling
7,2
Informatievoorziening
Geen gegevens bekend
Studielast
Geen gegevens bekend
Groepsgrootte
Geen gegevens bekend
Internationalisering
Geen gegevens bekend
Gemiddelde contacturen eerste jaar
Geen gegevens bekend
Aantal studenten
Geen gegevens bekend

Bezoekadres en postadres

Universiteit van Amsterdam
Gebouw E, Roetersstraat 11
1018 WB Amsterdam (Amsterdam)